Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

HelgBrunch

Recurring Event se alla

maj 5 @ 11:15 14:30

Vår brunch har vinteruppehåll och kommer återvända i maj. Vi ser fram emot att välkomna er igen för härliga smaker och trevliga stunder. Varmt välkomna!

Happy Saturdays

Lazy Sundays

Samla vännerna, överraska familjen eller ta med kärleken och stanna länge hos oss på Surfvikens restaurang! Vi erbjuder dig en gedigen brunchbuffé varje söndag. Inspirationen hämtar vi från de centrala delarna av New York, syderupaiska smaker som möter det bullriga nordamerikanska köket och lugna sverige.

  • Serveras lördagar och söndagar 11.15 -14.30
  • Brunchen kostar 279 / person
  • 3-6 år 89kr. 6-12 år 129 kr
  • 5 dealskort endast 999 kr. 79 kr rabatt vid varje tillfälle. Vänligen notera att detta dealkort är personligt och kan endast användas av dess innehavare
  • Mail: contact@surfviken.se
  • Tel: 0303 821 20

BrunchBuffé

Vi dukar fram allt ifrån scones med hemkokt marmelad, amerikanska pannkakor till soppa med nybakad focaccia och kycklingvingar. Något vi själva älskar är vårt ägg Benedict eller varför inte en slice pizza. Kallskuret, croissanter, Alis fantastiska salladsblandningar, smoothies, Virgin Bloody Mary, sill, ägg och bacon kakor och godis. Kanske det bästa utav allt – du får grädda din egna våffla. Välj topping själv. Du kanske vill ha nötkräm eller klassiska grädden och sylten. Eller så struntar du i det söta och toppar den med crème fraish, tångkaviar och rödlök! Njut av en god kopp kaffe med bönor ifrån vårt lokala kafferosteri här i Stenungsund eller lyxa till det med en Mimosa! Smaklig spis!

Vegetariskt

Vi har mycket vegetariska alternativ på vår buffé men säg till oss när du kommer så går vi igenom buffén tillsammans och plockar fram lite extra till dig!

Gluten/Laktos

Vi erbjuder bröd och pizza glutefritt och mycket på buffé är utan gluten/laktos men säg till oss så går vi tillsammans igenom vad du kan äta och fyller ut med andra alternativ till dig!Tollenäs 102
Stenungsund, contact@surfviken.se
+ Google Map
0303-821 20
View Plats Website