Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Live Musikquiz med Patrik

Återkommande evenemang se alla

augusti 25, 2023 @ 19:00 23:00

Häng med oss på en grym kväll fylld med musik och skoj! Vi är superpeppade att berätta att vi kommer att ha live musikquiz den 29 juni och 25 augusti på Surfviken.

Släpa med dina bästa polare, familjen eller campingkompisarna och testa era musikkunskaper i en avslappnad och interaktiv atmosfär. Patrik, vårt quizmaster-proffs, kommer att ta er på en resa genom en härlig musikquiz som varar ungefär 1 1/2 timme. Han har koll på alla möjliga musikgenrer och kommer att bomba er med frågor från alla tänkbara årtionden och stilar.

När quizet är över kommer Patrik att fortsätta rocka scenen med live-musik som får er att skutta och sjunga med i refrängerna. Han bjuder på en mix av kända hits och egna versioner som kommer att få stämningen på topp!

Mat och dryck finns självklart också tillgängligt under kvällen. Vår restaurang serverar smaskiga rätter och uppfriskande drycker som gör er kväll komplett.

Glöm inte att förboka era platser så att ni inte missar denna asroliga kväll. Anmäl er genom att fylla i formuläret på vår hemsida eller kontakta vår bokningsservice direkt.

Vi ser fram emot att få hänga med er på en minnesvärd kväll med live musikquiz och underhållning. Ta med era vänner och låt musiken föra er samman för en riktigt grym stund tillsammans.

Tollenäs 102
Stenungsund, Sweden
+ Google Map
0303 82120
View Plats Website