Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SommarYoga

Recurring Event se alla

augusti 12, 2023 @ 08:30 09:30

u003cstrongu003eVälkommen till sommaryoga på Surfvikenu003c/strongu003e

Vi är glada att meddela att vi kommer att erbjuda sommaryogaklasser varje lördag på Surfsviken under hela sommarsäsongen. Detta är ett fantastiskt tillfälle att koppla av, komma i form och njuta av den vackra strandmiljön samtidigt som du utför yogapositioner och andningsövningar.

Vår erfarna yogainstruktör kommer att guida dig genom en avslappnande och energigivande yogaklass som är lämplig för alla nivåer, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. Vi fokuserar på att skapa en harmonisk atmosfär där du kan stärka din kropp, öka din flexibilitet och lugna ditt sinne.

Tid: Varje lördag kl. 08:30 – 09.30 (v 27 – 32)
Plats: Surfsviken, nere vid havet. Om vädret är lite sämre är vi på Surfvikens scen i trädgården
Kostnad: 129 kr om du bor på Surfvikens camping, B&B eller Glamping endast 99 kr!!
Endast drop in, ni swishar till Yogainstruktören

För att delta behöver du bara ta med en yogamatta och bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi rekommenderar också att du tar med en vattenflaska och en handduk för att hålla dig hydrerad och bekväm under klassen. (vi har några mattor att låna ut)

Kom och upplev fördelarna med yoga samtidigt som du njuter av solen, havet och gemenskapen på Surfsviken. Vi ser fram emot att träffa dig och dela denna underbara yogaresa tillsammans!

Tollenäs 102
Stenungsund, Sweden
+ Google Map
0303 82120
View Plats Website