Lev vid & på havet! 
Hos oss kan du hyra SUP, kajak & vindsurfingbräda. Vi erbjuder kurser i SUP & vindsurfing. Det finns möjlighet till bad & bastu. Önskar man att få tillbringa en dag i solen lite avskilt kan vi varmt rekommenderar att hyra en SUP (om du inte har en egen med dig) och paddla ut till någon utav öarna utanför viken! Det går fint att bada hos oss, önskar man möjligheten att dyka i, så ligger Kåkenäs endast 7 minuters promenad bort & i närområdet finns ett flertal badstränder, bland annat Hawaii som det går fort att paddla till eller så tar du cykeln över Tjörnbron så är du där på 10 minuter.

Trädgården
I vår trädgård kan du hänga en hel dag! Ät & drick gott från vår restaurang, spela pingis med havet som kuliss, utmana varandra på bangolf, häng i någon utav våra hängmattor och koppla av med en bra bok. Det finns brädspel & klassiska ”trädgårdsspel” att låna & för barnen finns en hel skog att leka i.

Bli din egen kapten för en dag
 Hyr en båt & upptäck Södra Bohusläns skärgård eller önskar du något adrenalinhöjande så besöker du våra grannar rakt över vattnet, Aqua Event och testar Fly board!

Boka en privat fisketur med egen skeppare för en dag.
Jonas lägger upp dagen så som ni önskar. Vill ni äta lunch på någon utav öarnas restauranger eller kanske njuta av färska kräftor på en ö eller varför inte göra upp eld och grilla korv med bröd.

Träning
Hela året erbjuder vi utomhusyoga & meditation och under sommaren utökar vi med utomhusgympa i samarbete men Nordic Wellness & Friskis & Svettis.

Vinterbad & Bastu
Besöker du oss vintertid så testa på den nya trenden vinterbad & värm dig med en bastu efteråt. Emellanåt erbjuder vi andningsövningar tillsammans med Patrik som är utbildad i Wim Hof metoden.


Krabbfiske
är mycket uppskatta utav de små i familjen!

Lilla Brattön
Paddla eller ta färjan till Lilla Brattön, där finns badplats med hopptorn, restaurang & bastu – perfekt dagsutflykt 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required

Bästa erbjudanden just nu

Här ser ni våra mest aktuella paket och erbjudanden. Begränsat antal rum och först till kvarn gäller på erbjudanden!

Träningsresor med Athlética

Träningsresor med Athlética

VI ERBJUDER FLERA TRÄNINGSRESOR OM ÅRET

| SUPWEEKEND | BOOSTWEEKEND | TRÄNINGSDAGAR |

Campa en månad - sommarsemester!

Campa en månad - sommarsemester!

Från 3900 / PLATS

SOMMAR | CAMPING | HAVET | BOHUSLÄN

Glamping

Glamping

Från 1999 / TÄLT

GLAMPINGTÄLT | HAVSUTSICKT | FRUKOST

Händer hos oss

Keep In Touch

contact@surfviken.se

+46 (0) 303 821 20